När tid är en bristvara

Tjänster

JIK Resurs – din partner för bekvämlighet i trädgård, städning, renovering, vinterhantering, flytt och fritidshusunderhåll!
Dessa tjänster erbjuder JIK Resurs idag. Hittar du inte den tjänst du söker? Hör av dig så ser vi om vi inte kan hitta en lösning för dig!

Trädgård

Behöver din trädgård lite kärlek? Vi tar hand om allt från gräsklippning till slyröjning, häckklippning och ogräsrensning. Du bestämmer om vi använder dina redskap eller tar med våra egna.

Städning

Oavsett om det är städning av ditt fritidshus innan du anländer eller veckovis underhåll av din bostad, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi assisterar även med bortforsling av saker till soptippen.

Renovering

Ett löst trappsteg, ett behövande staket eller ett garage i behov av ny färg? Vi tar hand om enklare renoveringsprojektet åt dig.

Vinter

Låt oss sköta snöskottningen och halkbekämpningen för dig. Säkerställ att vintern blir bekymmersfri med JIK Resurs vid din sida.

Flytt

Planerar du att flytta? Anlita oss för smidig och pålitlig transport av dina möbler och kartonger till din nya bostad. Vi tar även hand om flyttstädningen åt dig.

Fritidshus och uthyrning

Hyr du ut ditt fritidshus? Vi erbjuder tjänster som Keyholding och överlämning vid byten av hyresgäster. Dessutom kan vi assistera med enklare underhållsuppgifter som att byta glödlampor och skruva fast lösa handtag.

 

JIK Resurs är din allt-i-ett lösning för bekvämlighet och service. Kontakta oss idag för att göra ditt liv enklare och mer bekymmersfritt!

Med tillämpning av ROT- och RUT-avdrag

Vid tecknande av abonnemang faktureras dessa månadsvis över 12 månader utan bindningstid. Uppsägningstiden är 3 månader. Om du inte är helt nöjd efter första månaden, meddela oss för att få en återbetalning utan krav på fortsättning! 

För alla tjänster som inkluderar RUT-avdrag förutsätter vi att kunden har tillgängliga RUT-avdrag att utnyttja. Vid minsta tveksamhet, vänligen kontakta Skatteverket för att verifiera.

JIK Resurs förbehåller sig rätten att fakturera icke godkända RUT-avdrag i efterhand.

Rulla till toppen