Personlig och anpassad service
för dina specifika behov

Jag har bestämt mig – vad händer nu?

När du har bestämt dig bokar vi ett första möte där går vi tillsammans igenom de specifika uppdrag du önskar hjälp med. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål för att säkerställa att vi kan leverera exakt det resultat du föreställer dig.

För att göra processen ännu smidigare diskuterar vi även om vi ska använda vår egen maskinpark eller om du föredrar att vi använder dina verktyg och utrustning, som till exempel din gräsklippare eller liknande. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina preferenser för att skapa den mest bekväma arbetsupplevelsen för dig.

Innan vi börjar med uppdraget tar vi oss tiden att upprätta ett kontrakt. Detta dokument tydliggör alla detaljer kring vårt samarbete och fungerar som en trygg grund för båda parter. Vi värdesätter öppen kommunikation och transparens, och kontraktet är ett verktyg för att undvika eventuella missförstånd längs vägen.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete och din nöjdhet är vår högsta prioritet. Om du någonsin känner att något inte är som du önskar under processens gång, meddela oss genast. Vi är här för att lyssna och göra nödvändiga justeringar för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Du kan läsa mer om hur JIK Resurs arbetar och våra värdegrunder här ››

Rulla till toppen